3-retters festmenu
Forretter:
- Sukker og salt rimmet laks med granatæble, mango og syltede rødløg, balsamico glace, toppet med ærtespire og brøndkarse
- Stegt oksecarpaccio med radiser, syltede bøgehatte, ruccola, urtecreme samt bagte parmesan flager
- Terrine af perlehøne med purløg, ristede portobello svampe, soltørrede cherrytomater og sprød Serano skinke
- Marinerede tigerrejer med ærtepure, sprøde salater og salsa Verde
- Parma skinke med bøffel mozzarella, cherrytomater, frisk basilikum og soltørrede oliven
- Kartoffelblinis med røget laks, pisket cremefraiche, hakket rødløg og purløg
- Varmrøget laks med rygeostecreme, radiser purløg og rugbrødscrumble
- Vitello Tonnato (tyndt skåret kalvekød med tun/kapers mayo på toppen)
Hertil friskbagte landstykker og smør
Hovedretter
- Trøffelfarseret unghanebryst, sautér af årstidens grøntsager, persillestegte skalotteløg, pommes fondant samt lys estragonsauce
- Rosa oksefilet stegt med rosmarin og hvidløg, sauteret svampe og skalotteløg med timian. Årstidens grøntsager, kraftig rødvinssauce samt små stegte petitkartofler med krydderurter.
- Grillet kalvefilet, med persillerodspure, årstidens grøntsager, kartoffellasagne med trøffel samt lækker kalveglace
- Langtids braiseret oksebryst, selleripure, bagte cherrytomater kartoffel souffle med parmesan med kraftig skysauce
- Langstids stegt iberico nakkefilet med rosmarin og hvidlød, årstidens grøntsager, små steget kartofler med olivenolie, havsalt og citronskal, kraftig skysauce
- Oksemørbrad, puré af grillede gulerødder, saltbagt selleri, grøntsags sautér, pommes anna samt cremet svampe sauce ( +45 kr )
Desserter
- Hvid chokolade panna cotta, med grøn æble sorbet og crunch
- Gateau Marcel med hjemmelavet vaniljeparfait og bærcoulis
- Tiramisu Ladyfingers, mascapone, kaffe og kakao drys samt pyntet med friske frugt
- Creme brulé med solbærsorbet og frisk mynte
- Pæretærte med marcipan og chokolade hertil 38% creme fraiche
- Rubinsteinerkage - romfromage, makronbund, syltetøj, pyntet med små vandbakkelser
- Daim islagkage med saltet kiksebund pyntet med chokolade spåner
- Bagt citron cheesecake med lemon curd
1 ret kr. 210,-
2 retterkr. 270,-
3 retterkr. 320,-
Prisen gælder ved bestilling af min. 10 kuverter
Natmad
- Hotdog buffet med det hele
- Italiensk lasagne med blandet salat med årstidens grønt samt hjemmebagt brød
- Pålægsbord 2 slags pålæg, lun leverpostej med champignon og sprød bacon, samt Riberhus skæreost med rød peber, hjemmebagt grovbrød og rugbrød
- Karrysuppe med rødpeber hertil kogte ris/hønsekød og kuvertbrød
- Små frikadeller med kartoffelsalat og hjemmesyltede rødbeder
- Æggekage med bacon, tomat, agurk, purløg, hjemmesyltet rødbede og frisk rugbrød
- Sandwich/wraps smurt med aioli, plukkedes salater, kebab, div sydlandske pølser og luft tørret skinke samt røget laks
Pris kr. 80,- per person
Se vores Handels- og leveringsbetingelser