Her kan du sammensætte din buffet som du ønsker, og efterfølgende sende os en e-mail på kontakt@guldagerforsamlingshus.dk - så sender vi et tilbud til dig/jer.
Har du/I andre ønsker end nedenstående forslag, klarer vi også det!
Forretter (vælg 2 forretter)
- Antipasti fad med div italienske pølser og lufttørret skinke samt hjemmesyltede grøntsager, aioli og pesto
- Indbagt laks med rejer, røget hellefisk og purløg hertil frisk plukkede salater samt krydderurtedressing
- Sprøde tarteletter med cremet høns i asparges, hakket persille og cherrytomater
- Hjemmelavet tunmousse med ærter, garneret med rejer, tomater og citroner hertil røddressing
- Fiskefad med dampet hvid fisk, røget laks, skipper rejer, bagte cherrytomater, sprød salat og purløgsdressing
- Lækre lune tærter med, porre, løg og bacon, plukkede salater samt balsamico glace.
Hovedretter (vælg 2 slags kød, 1 slags kartoffel , 1 slags sauce og 2 salater)
- Rosa stegt kalveculotte med flagesalt og knust peber
- Helstegt iberico nakkefilet med rosmarin og hvidløg
- Supreme kyllingebryst med røget paprika og sprødt skind
- Langtidsstegt oksespidsbryst med dry rub af farin og timian.
- Marineret svinefilet med mild chili og vanilje
- Saftig Oksefilet med hvidløg, knust peber og havsalt
- Grillet Sprængt kalkun, med frisk timian
- Glaseret skinke med, brun farin og dijon sennep
- Små stegte kartofler med skræl og friske krydderurter
- Bagt kartoffel/selleri mos med friske krydderurter
- Stegte kartoffel tern med rosmarin, olivenolie og havsalt
- Halve bagekartofler smurt i olivenolie samt paprika og hvidløg
- Flødekartofler med porre og bacon
- Små hvide kartofler vendt i persillepesto
- Hjemmelavet smagsfyldt skysauce
- Cremet svampesauce
- Lys estragon sauce
- Frisk tomat flødesauce
- Pebersauce med madagascar peber
- Kraftig rødvinssauce
- Årstidens blandet salat med hjemmelavet dressing
- Marineret spidskålsalat med soltørrede tranebær, blomkål samt sprøde æbler
- Tomatsalat med cherrytomater, mozzarella , rødløg, frisk baslikum og balsamico glace
- Grønkålssalt med appelsin, æbler og revet ingefær
- Broccolisalat i mild djion dressing med æbler, peanuts, fint snittet rødløg og persille
- Plukkede salater med radiser, rygeostecreme og rugbrøds crotuons
- Bønnesalat med peberfrugtepesto , bagte cherrytomater, ristede solsikke kerner og persille
- Melonsalat med cantaloupe, galia, ruccola, ristede græskarkerner, blåbær samt olivenolie og æbleeddike
- Bagt gulerodssalat med feta, feldsalat, sorte oliven samt kørvel
- Pastasalat med basilikumspesto, cherrytomater, syltede squash, agurk, forårsløg samt fint snittet purløg.
Desserter (vælg 2 desserter)
- Baileys pannacotta toppet med syltede frugt og bagte nødder
- Chokoladebrownie med chokoladeganache og hakkede ristede hasselnødder
- Frugtfad med skåret frugt og vaniljeparfait
- Bærtrifli med creme, flødeskum og crumble
- Hjemmelavet daim islagkage
- Mazarinkage med lys chokolade overtræk og syrlig æblesorbet
- Æbletærte med marcipan serveret med cremefraiche og flødeskum
- Klassisk citronfromage med flødeskum og chokolade spåner
- 2 slag oste fra Enghavegård samt moden brie, serveret med sprøde druer, hjemmelavet blåbærkompot, soltørrede oliven og hjemmelavet knækbrød