Buffeter​

Her kan du sammensætte din buffet som du ønsker, og efterfølgende sende os en e-mail på kontakt@guldagerforsamlingshus.dk  - så sender vi et tilbud til dig/jer. 

Har du/I andre ønsker end nedenstående forslag, klarer vi også det!​

​Forretter (vælg 2 forretter)

  • Antipasti fad med div italienske pølser og lufttørret skinke samt hjemmesyltede grøntsager, aioli og pesto
  • Indbagt laks med rejer, røget hellefisk og purløg hertil frisk plukkede salater samt krydderurtedressing
  • Sprøde tarteletter med cremet høns i asparges, hakket persille og cherrytomater
  • Hjemmelavet tunmousse med ærter, garneret med rejer, tomater og citroner hertil røddressing
  • Fiskefad med dampet hvid fisk, røget laks, skipper rejer, bagte cherrytomater, sprød salat og purløgsdressing
  • Lækre lune tærter med, porre, løg og bacon, plukkede salater samt balsamico glace.

Hovedretter (vælg 2 slags kød, 1 slags kartoffel , 1 slags sauce og 2 salater)

  • Rosa stegt kalveculotte med flagesalt og knust peber
  • Helstegt iberico nakkefilet med rosmarin og hvidløg
  • Supreme kyllingebryst med røget paprika og sprødt skind
  • Langtidsstegt oksespidsbryst med dry rub af farin og timian.
  • Marineret svinefilet med mild chili og vanilje
  • Saftig Oksefilet med hvidløg, knust peber og havsalt
  • Grillet Sprængt kalkun, med frisk timian
  • Glaseret skinke med, brun farin og dijon sennep

  • Små stegte kartofler med skræl og friske krydderurter
  • Bagt kartoffel/selleri mos med friske krydderurter
  • Stegte kartoffel tern med rosmarin, olivenolie og havsalt
  • Halve bagekartofler smurt i olivenolie samt paprika og hvidløg
  • Flødekartofler med porre og bacon
  • Små hvide kartofler vendt i persillepesto

  • Hjemmelavet smagsfyldt skysauce
  • Cremet svampesauce
  • Lys estragon sauce
  • Frisk tomat flødesauce
  • Pebersauce med madagascar peber
  • Kraftig rødvinssauce

  • Årstidens blandet salat med hjemmelavet dressing
  • Marineret spidskålsalat med soltørrede tranebær, blomkål samt sprøde æbler
  • Tomatsalat med cherrytomater, mozzarella , rødløg, frisk baslikum og balsamico glace
  • Grønkålssalt med appelsin, æbler og revet ingefær
  • Broccolisalat i mild djion dressing med æbler, peanuts, fint snittet rødløg og persille
  • Plukkede salater med radiser, rygeostecreme og rugbrøds crotuons
  • Bønnesalat med peberfrugtepesto , bagte cherrytomater, ristede solsikke kerner og persille
  • Melonsalat med cantaloupe, galia, ruccola, ristede græskarkerner, blåbær samt olivenolie og æbleeddike
  • Bagt gulerodssalat med feta, feldsalat, sorte oliven samt kørvel
  • Pastasalat med basilikumspesto, cherrytomater, syltede squash, agurk, forårsløg samt fint snittet purløg.​

Desserter (vælg 2 desserter)

  • Baileys pannacotta toppet med syltede frugt og bagte nødder
  • Chokoladebrownie med chokoladeganache og hakkede ristede hasselnødder
  • Frugtfad med skåret frugt og vaniljeparfait
  • Bærtrifli med creme, flødeskum og crumble
  • Hjemmelavet daim islagkage
  • Mazarinkage med lys chokolade overtræk og syrlig æblesorbet
  • Æbletærte med marcipan serveret med cremefraiche og flødeskum
  • Klassisk citronfromage med flødeskum og chokolade spåner
  • 2 slag oste fra Enghavegård samt moden brie, serveret med sprøde druer, hjemmelavet blåbærkompot, soltørrede oliven og hjemmelavet knækbrød​

Guldager Forsamlingshus

Guldagervej 72, 6710 Esbjerg V

CVR: 42273074

Parkering

Fri parkering lige ved døren, samt handicapparkering