3-retters menuer

3-retters menuer

Klassisk 3-retters menu

Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Hjemmelavet hønsesalat garneret med sprød bacon ristede svampe og friske krydderurter
  • Rejecocktail med håndpillede rejer sprøde salater, tomat, citron og hjemmelavet røddressing
  • Cremet tunmousse med ærter, pyntet med citron, rejer og tomater

Hovedretter:

  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, hvide kartofler, brunede kartofler, vildtsauce, tyttebær og syltede asier.
  • Gl daws oksesteg med årstidens grøntsager, glaserede perleløg, hvide kartofler, skysauce, tyttebær og sprød agurkesalat.
  • Flæskesteg med sprøde svær, hvide og brunede kartofler, hjemmekogt rødkål samt kraftig skysauce.
  • Sprængt oksespidsbryst, hvide kartofler, dampede gulerødder og bønner, sur/sød peberrods sauce samt solbær syltetøj.
  • Ovnstegt hamburgerryg, hvide kartofler, årstidens grøntsager samt cremet aspargessauce

Desserter:

  • Citronfromage med flødeskum og chokolade spåner
  • Fløderand med friskfrugt og jordbær sauce
  • Hjemmelavet islagkage med 2 slags is nøddebund samt bærsauce
  • Cheesecake med kiksebund og jordbær gele
  • Gl daws æblekage med flødeskum og ribsgele

1 ret kr. 185,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 195,-)
2 retter kr. 235,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 255,-)
3 retter kr. 285,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 315,-)

Prisen gælder ved bestilling af min. 10 kuverter.

3-retters festmenu

Forretter:

  • Sukker og salt rimmet laks med granatæble, mango og syltede rødløg, balsamico glace, toppet med ærtespire og brøndkarse
  • Stegt oksecarpaccio med radiser, syltede bøgehatte, ruccola, urtecreme samt bagte parmesan flager
  • Terrine af perlehøne med purløg, ristede portobello svampe, soltørrede cherrytomater og sprød Serano skinke
  • Marinerede tigerrejer med ærtepure, sprøde salater og salsa Verde
  • Parma skinke med bøffel mozzarella, cherrytomater, frisk basilikum og soltørrede oliven
  • Kartoffelblinis med røget laks, pisket cremefraiche, hakket rødløg og purløg
  • Varmrøget laks med rygeostecreme, radiser purløg og rugbrødscrumble
  • Vitello Tonnato (tyndt skåret kalvekød med tun/kapers mayo på toppen)

Hertil friskbagte landstykker og smør

Hovedretter:

  • Trøffelfarseret unghanebryst, sautér af årstidens grøntsager, persillestegte skalotteløg, pommes fondant samt lys estragonsauce
  • Rosa oksefilet stegt med rosmarin og hvidløg, sauteret svampe og skalotteløg med timian, årstidens grøntsager, kraftig rødvinssauce samt små stegte petitkartofler med krydderurter.
  • Grillet kalvefilet, med persillerodspure, årstidens grøntsager, kartoffellasagne med trøffel samt lækker kalveglace
  • Langtids braiseret oksebryst, selleripure, bagte cherrytomater kartoffel souffle med parmesan med kraftig skysauce
  • Langstids stegt iberico nakkefilet med rosmarin og hvidlød, årstidens grøntsager, små steget kartofler med olivenolie, havsalt og citronskal, kraftig skysauce
  • Oksemørbrad, puré af grillede gulerødder, saltbagt selleri, grøntsags sautér, pommes anna samt cremet svampe sauce ( +45 kr )

Desserter:

  • Hvid chokolade panna cotta, med grøn æble sorbet og crunch
  • Gateau Marcel med hjemmelavet vaniljeparfait og bærcoulis
  • Tiramisu Ladyfingers, mascapone, kaffe og kakao drys samt pyntet med friske frugt
  • Creme brulé med solbærsorbet og frisk mynte
  • Pæretærte med marcipan og chokolade hertil 38% creme fraiche
  • Rubinsteinerkage – romfromage, makronbund, syltetøj, pyntet med små vandbakkelser
  • Daim islagkage med saltet kiksebund pyntet med chokolade spåner
  • Bagt citron cheesecake med lemon curd

1 ret kr. 225,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 235,-)
2 retter kr. 285,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 305,-)
3 retter kr. 335,-​ (Pris fra 1/1 2025 kr. 365,-)

​Prisen gælder ved bestilling af min. 10 kuverter

Natmad:

  • Hotdog buffet med det hele
  • Italiensk lasagne med blandet salat med årstidens grønt samt hjemmebagt brød
  • Pålægsbord 2 slags pålæg, lun leverpostej med champignon og sprød bacon, samt Riberhus skæreost med rød peber, hjemmebagt grovbrød og rugbrød
  • Karrysuppe med rødpeber hertil kogte ris/hønsekød og kuvertbrød
  • Små frikadeller med kartoffelsalat og hjemmesyltede rødbeder
  • Æggekage med bacon, tomat, agurk, purløg, hjemmesyltet rødbede og frisk rugbrød
  • Sandwich/wraps smurt med aioli, plukkedes salater, kebab, div sydlandske pølser og luft tørret skinke samt røget laks.

Pris kr. 85,- per person

(+45) 75 46 06 68
kontakt@guldagerforsamlingshus.dk