Buffeter

Italiensk Buffet

  • Antipasta fad med italienske salamier, lufttørret skinke, hjemmesyltede grillede grøntsager
  • Ovnbagt laks med lime, toppet med rejer og cherrytomater vendt i pesto, med plukkede salater hjemmelavet aioli.
  • Grillet supreme kyllingebryst med peberfrugtepesto
  • Black Angus oksefilet med timian og hvidløg
  • Petitkartofler med skræl stegt i olivenolie med friske krydderurter samt sauce
  • Årstidens blandet salat med hjemmelavet dressing
  • Tomat-mozzarella salat med rødløg frisk basilikums blade og kraftig balsamicocreme
  • 2 slags ost med druer og oliven
  • Panna Cotta med bærcoulis
  • Brød og smør​

Pris pr. kuvert 345,-
​​(v/ min. 12 kuverter)

Tilkøb – 37 kr. pr ret

  • Vitello Tonnato – tynde skiver kalvekød smurt med tun/kapers og mayo, pyntet med kapersbær
  • Carpaccio med ruccola, pinjekerne, parmesanflager marineret med god olivenolie, citron og groft kværnet peber
  • Pollo alla Cacciatora – saftige kyllingestykker på ben, tilberedt med rødvin, tomat og div krydderurter og grøntsager
  • Hjemmelavet tiramisu med kakaodrys

Konfirmation/studenter buffet – eller til en helt anden lejlighed….

  • Klassisk tunmousse med ærter, pyntet med rejer, citron og tomat. Hertil dejlig hjemmerørt skaldyrsdressing.
  • Tarteletter med cremet høns i asparges
  • Helstegt rosa oksefilet med rosmarin og havsalt
  • BBq marineret kylling bryst
  • Hjemmelavet whiskey sauce
  • Små stegte petitkartofler med skræl, olivenolie og krydderurter
  • Årstidens blandet salat med hjemmelavet krydderurtedressing
  • Tomatsalat med rucola, pesto, balsamico, toppet med mozzarella
  • Pandekager (lun selv) med hjemmelavet vaniljeis og jordbær sauce
  • Brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 325
v/ min. 12 kuverter​

“Guldager” buffeten

  • Varmrøget laks, plukkede salater, peberrodscreme med tyttebær, toppet med sprød æble og friske krydderurter
  • Lufttørret spansk skinke, plukkede salater med melon, cherrytomater, balsamico glace
  • Helstegt rosa kalveculotte med citrontimian og flagesalt
  • Ballotine af unghane med krydderurtefars svøbt i bacon
  • Cremet fløde esdragon sauce
  • Små stegte petitkartofler med skræl, olivenolie og krydderurter
  • Årstidens blandet salat med hjemmelavet krydderurtedressing
  • Farverig spidskålssalat med friske grønne asparges, syrlige æbler og hakkede saltmandler
  • Chokolade brownies med lys chokolade ganache og hasselnødde crunsch
  • Brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 365,-
v/ min. 12 kuverter​

 

Den “eksklusive”

  • Rørt tatar med ramsløgsaioli, toppet med kapers, cornichons og rodfrugt chips
  • Ceviche af kammusling med lime, tomat, god olivenolie, og en en anelse korianer
  • Blinis med lakserilette, friske krydderurter, toppet med ørredrogn
  • Helstegt rosa oksemørbrad med citrontimian og flagesalt
  • Kraftig rødvinssauce
  • Ølbraisseret svinekæber i egen kraftig sauce
  • Årstidens grønsags sauté
  • Små steget petitkartofler med friske krydderurter
  • Årstidens blandet salat med hjemmelavet krydderurtedressing
  • Gateau Marcel med 70% callebaut chokolade, hertil hjemmelavet vaniljeis og frisk bær coulis
  • Brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 445,-
v/ min. 12 kuverter​

Lokalt og jysk

  • Blinis med Fanøskinke, trøffel mayo, syltede rødløg og karse
  • Spinatpude med koldrøget Fanølaks, rygeoste creme, tomat og frisk snittet purløg
  • Bressola carpaccio fra slagter Christiansen med rucola, ricottacreme, olivenolie, hakket persille og ristede solsikkekerner
  • Hanekyllingebryst med skind fra Gråsten med provanciale urter
  • Rosa stegt kalvefilet fra Himmerland med pebermix og havsalt
  • Knuste/stampede kartofler med persille og hvidløg
  • Årstidens blandt salat med hjemmelavet krydderurtedressing
  • Broccolisalat i mild Dijon med æbletern, rødløg, hakket persille og saltede peanuts
  • Gl daws æblekage med ægte vanilje, men smule citron og ingefær, toppet med lind flødeskum og chokoladespåner
  • Brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 375,-
v/ min. 12 kuverter​

Dansk Frokost (kan også spises til aften)​

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, dild og løgringe
  • Hjemmelavet marineret steget sild
  • Smilende æg, håndpillede rejer, tomater, citron med hjemmerørt mayonnaise
  • Fiskefilet med grov remoulade og citron
  • Tartelet med høns i asparges
  • Mørbradbøffer med champignon a la creme og frisk syltede agurker
  • Små hakkebøffer i brun sovs med bløde løg og hjemmesyltede rødbeder
  • Roastbeef med remoulade, ristede løg, pickles og høvlet peberrod
  • Moden ost med sky og løg ringe
  • Smør og krydderfedt
  • Rugbrød og hvidt brød

Pris pr kuvert kr. 275,- 
v/ min. 12 kuverter​

Tilkøb 37,- pr. ret

  • Ribbensteg med sprøde svær og hjemmekogt rødkål
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Lun leverpostej med ristede champignon og sprød bacon
  • Friskbagt kringle med remonce, kanel og rosiner
  • Citronfromage
  • 2 stk. hjemmelavet kransekage
(+45) 75 46 06 68
kontakt@guldagerforsamlingshus.dk