Italiensk Buffet
- Antipasta fad med italienske salamier, lufttørret skinke, hjemmesyltede grillede grøntsager
- Ovnbagt laks med lime, toppet med rejer og cherrytomater vendt i pesto, med plukkede salater hjemmelavet aioli.
- Grillet supreme kyllingebryst med peberfrugtepesto
- Black Angus oksefilet med timian og hvidløg
- Petitkartofler med skræl stegt i olivenolie med friske krydderurter samt sauce
- Årstidens blandet salat med hjemmelavet dressing
- Tomat-mozzarella salat med rødløg frisk basilikums blade og kraftig balsamicocreme
- 2 slags ost med druer og oliven
- Panna Cotta med bærcoulis
- Brød og smør
Pris pr. kuvert 345,-
(v/ min. 12 kuverter)
Tilkøb – 37 kr. pr ret
- Vitello Tonnato – tynde skiver kalvekød smurt med tun/kapers og mayo, pyntet med kapersbær
- Carpaccio med ruccola, pinjekerne, parmesanflager marineret med god olivenolie, citron og groft kværnet peber
- Pollo alla Cacciatora – saftige kyllingestykker på ben, tilberedt med rødvin, tomat og div krydderurter og grøntsager
- Hjemmelavet tiramisu med kakaodrys
Konfirmation/studenter buffet – eller til en helt anden lejlighed….
- Klassisk tunmousse med ærter, pyntet med rejer, citron og tomat. Hertil dejlig hjemmerørt skaldyrsdressing.
- Tarteletter med cremet høns i asparges
- Helstegt rosa oksefilet med rosmarin og havsalt
- BBq marineret kylling bryst
- Hjemmelavet whiskey sauce
- Små stegte petitkartofler med skræl, olivenolie og krydderurter
- Årstidens blandet salat med hjemmelavet krydderurtedressing
- Tomatsalat med rucola, pesto, balsamico, toppet med mozzarella
- Pandekager (lun selv) med hjemmelavet vaniljeis og jordbær sauce
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 325
v/ min. 12 kuverter
“Guldager” buffeten
- Varmrøget laks, plukkede salater, peberrodscreme med tyttebær, toppet med sprød æble og friske krydderurter
- Lufttørret spansk skinke, plukkede salater med melon, cherrytomater, balsamico glace
- Helstegt rosa kalveculotte med citrontimian og flagesalt
- Ballotine af unghane med krydderurtefars svøbt i bacon
- Cremet fløde esdragon sauce
- Små stegte petitkartofler med skræl, olivenolie og krydderurter
- Årstidens blandet salat med hjemmelavet krydderurtedressing
- Farverig spidskålssalat med friske grønne asparges, syrlige æbler og hakkede saltmandler
- Chokolade brownies med lys chokolade ganache og hasselnødde crunsch
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 365,-
v/ min. 12 kuverter
Den “eksklusive”
- Rørt tatar med ramsløgsaioli, toppet med kapers, cornichons og rodfrugt chips
- Ceviche af kammusling med lime, tomat, god olivenolie, og en en anelse korianer
- Blinis med lakserilette, friske krydderurter, toppet med ørredrogn
- Helstegt rosa oksemørbrad med citrontimian og flagesalt
- Kraftig rødvinssauce
- Ølbraisseret svinekæber i egen kraftig sauce
- Årstidens grønsags sauté
- Små steget petitkartofler med friske krydderurter
- Årstidens blandet salat med hjemmelavet krydderurtedressing
- Gateau Marcel med 70% callebaut chokolade, hertil hjemmelavet vaniljeis og frisk bær coulis
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 445,-
v/ min. 12 kuverter
Lokalt og jysk
- Blinis med Fanøskinke, trøffel mayo, syltede rødløg og karse
- Spinatpude med koldrøget Fanølaks, rygeoste creme, tomat og frisk snittet purløg
- Bressola carpaccio fra slagter Christiansen med rucola, ricottacreme, olivenolie, hakket persille og ristede solsikkekerner
- Hanekyllingebryst med skind fra Gråsten med provanciale urter
- Rosa stegt kalvefilet fra Himmerland med pebermix og havsalt
- Knuste/stampede kartofler med persille og hvidløg
- Årstidens blandt salat med hjemmelavet krydderurtedressing
- Broccolisalat i mild Dijon med æbletern, rødløg, hakket persille og saltede peanuts
- Gl daws æblekage med ægte vanilje, men smule citron og ingefær, toppet med lind flødeskum og chokoladespåner
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 375,-
v/ min. 12 kuverter
Dansk Frokost (kan også spises til aften)
- Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, dild og løgringe
- Hjemmelavet marineret steget sild
- Smilende æg, håndpillede rejer, tomater, citron med hjemmerørt mayonnaise
- Fiskefilet med grov remoulade og citron
- Tartelet med høns i asparges
- Mørbradbøffer med champignon a la creme og frisk syltede agurker
- Små hakkebøffer i brun sovs med bløde løg og hjemmesyltede rødbeder
- Roastbeef med remoulade, ristede løg, pickles og høvlet peberrod
- Moden ost med sky og løg ringe
- Smør og krydderfedt
- Rugbrød og hvidt brød
Pris pr kuvert kr. 275,-
v/ min. 12 kuverter
Tilkøb 37,- pr. ret
- Ribbensteg med sprøde svær og hjemmekogt rødkål
- Frikadeller med kartoffelsalat
- Lun leverpostej med ristede champignon og sprød bacon
- Friskbagt kringle med remonce, kanel og rosiner
- Citronfromage
- 2 stk. hjemmelavet kransekage