Italiensk Buffet
- Antipasta fad med italienske salamier, lufttørret skinke, hjemmesyltede grillede grøntsager
- Ovnbagt laks med lime, toppet med rejer og cherrytomater vendt i pesto, med plukkede salater hjemmelavet aioli.
- Grillet supreme kyllingebryst med peberfrugtepesto
- Black Angus oksefilet med timian og hvidløg
- Petitkartofler med skræl stegt i olivenolie med friske krydderurter samt sauce
- Årstidens blandet salat med hjemmelavet dressing
- Tomat-mozzarella salat med rødløg frisk basilikums blade og kraftig balsamicocreme
- 2 slags ost med druer og oliven
- Panna cotta med bærcoulis
- Brød og smør
Pris pr. kuvert 325,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 345,-)
(v/ min. 12 kuverter)
Tilkøb – 35 kr. pr ret
- Vitello Tonnato – tynde skiver kalvekød smurt med tun/kapers og mayo, pyntet med kapersbær
- Carpaccio med ruccola, pinjekerne, parmesanflager marineret med god olivenolie, citron og groft kværnet peber
- Pollo alla Cacciatora – saftige kyllingestykker på ben, tilberedt med rødvin, tomat og div krydderurter og grøntsager
- Hjemmelavet tiramisu med kakaodrys
Den lidt Grønnere
- Cæsarsalat med hjertesalat, sliced kyllingebryst, hakket persille, hjemmelavet croutons og sprød bacon
- Plukkede salater med varmrøget laks, kikærter, ærteskud, ristede saltmandler og granatæblekerner
- Saftig grillet sprængt kalkun med røget paprika
- Rosa kalveculotte med hvidløg og timian
- Tomat sauce
- Knuste petitkartofler med skræl gratineret med parmesan
- Farverig spidskålsalat med bladselleri, æble, hakket persille og bagte valnødder
- Bønnesalat med peberfrugtepesto, bagte cherrytomater, ristede solsikkekerner og persille
- Økologisk brie med druer
- Trifli med bær, vanilje skyr, honning ristet havregryn
- Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 295,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 315,-)
v/ min. 12 kuverter
Den Spanske
- Fiskebrandat anrettet med plukkede salater og vinaigrette
- Sesamristede tigerrejer serveret på salat af melon-myntesalat med peanuts
- Tortilla med kartoffel, rødpeber, squash, hvidløg og friske krydderurter
- Kylling i hvidløg
- Ristede chorizopølser
- Små varme kartoffel vendt i cremefraiche, citron, rødløg og purløg
- Manchego ost med citruskompot og druer
- Spansk appelsinkage med chokoladeganache
- Hjemmebagt brød og smør
- Aioli og tapanade
Pris pr. kuvert kr. 325,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 345,-)
v/ min. 12 kuverter
Dansk Frokost (kan også spises til aften)
- Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, dild og løgringe
- Hjemmelavet marineret steget sild
- Smilende æg, håndpillede rejer, tomater, citron med hjemmerørt mayonnaise
- Fiskefilet med grov remoulade og citron
- Tartelet med høns i asparges
- Mørbradbøffer med champignon a la creme og frisk syltede agurker
- Små hakkebøffer i brun sovs med bløde løg og hjemmesyltede rødbeder
- Roastbeef med remoulade, ristede løg, pickles og høvlet peberrod
- Moden ost med sky og løg ringe
- Smør og krydderfedt
- Rugbrød og hvidt brød
Pris pr kuvert kr. 255,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 275,-)
v/ min. 12 kuverter
Tilkøb 35,- pr. ret
- Ribbensteg med sprøde svær og hjemmekogt rødkål
- Frikadeller med kartoffelsalat
- Lun leverpostej med ristede champignon og sprød bacon
- Friskbagt kringle med remonce, kanel og rosiner
- Citronfromage
- 2 stk. hjemmelavet kransekage