Buffeter

Italiensk Buffet

  • Antipasta fad med italienske salamier, lufttørret skinke, hjemmesyltede grillede grøntsager
  • Ovnbagt laks med lime, toppet med rejer og cherrytomater vendt i pesto, med plukkede salater hjemmelavet aioli.
  • Grillet supreme kyllingebryst med peberfrugtepesto
  • Black Angus oksefilet med timian og hvidløg
  • Petitkartofler med skræl stegt i olivenolie med friske krydderurter samt sauce
  • Årstidens blandet salat med hjemmelavet dressing
  • Tomat-mozzarella salat med rødløg frisk basilikums blade og kraftig balsamicocreme
  • 2 slags ost med druer og oliven
  • Panna cotta med bærcoulis
  • Brød og smør​

Pris pr. kuvert 325,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 345,-)
​​(v/ min. 12 kuverter)

Tilkøb – 35 kr. pr ret

  • Vitello Tonnato – tynde skiver kalvekød smurt med tun/kapers og mayo, pyntet med kapersbær
  • Carpaccio med ruccola, pinjekerne, parmesanflager marineret med god olivenolie, citron og groft kværnet peber
  • Pollo alla Cacciatora – saftige kyllingestykker på ben, tilberedt med rødvin, tomat og div krydderurter og grøntsager
  • Hjemmelavet tiramisu med kakaodrys

Den lidt Grønnere

  • Cæsarsalat med hjertesalat, sliced kyllingebryst, hakket persille, hjemmelavet croutons og sprød bacon
  • Plukkede salater med varmrøget laks, kikærter, ærteskud, ristede saltmandler og granatæblekerner
  • Saftig grillet sprængt kalkun med røget paprika
  • Rosa kalveculotte med hvidløg og timian
  • Tomat sauce
  • Knuste petitkartofler med skræl gratineret med parmesan
  • Farverig spidskålsalat med bladselleri, æble, hakket persille og bagte valnødder
  • Bønnesalat med peberfrugtepesto, bagte cherrytomater, ristede solsikkekerner og persille
  • Økologisk brie med druer
  • Trifli med bær, vanilje skyr, honning ristet havregryn
  • Brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 295,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 315,-)
v/ min. 12 kuverter​

Den Spanske

  • Fiskebrandat anrettet med plukkede salater og vinaigrette
  • Sesamristede tigerrejer serveret på salat af melon-myntesalat med peanuts
  • Tortilla med kartoffel, rødpeber, squash, hvidløg og friske krydderurter
  • Kylling i hvidløg
  • Ristede chorizopølser
  • Små varme kartoffel vendt i cremefraiche, citron, rødløg og purløg
  • Manchego ost med citruskompot og druer
  • Spansk appelsinkage med chokoladeganache
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Aioli og tapanade

Pris pr. kuvert kr. 325,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 345,-)
v/ min. 12 kuverter​

Dansk Frokost (kan også spises til aften)​

  • Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, dild og løgringe
  • Hjemmelavet marineret steget sild
  • Smilende æg, håndpillede rejer, tomater, citron med hjemmerørt mayonnaise
  • Fiskefilet med grov remoulade og citron
  • Tartelet med høns i asparges
  • Mørbradbøffer med champignon a la creme og frisk syltede agurker
  • Små hakkebøffer i brun sovs med bløde løg og hjemmesyltede rødbeder
  • Roastbeef med remoulade, ristede løg, pickles og høvlet peberrod
  • Moden ost med sky og løg ringe
  • Smør og krydderfedt
  • Rugbrød og hvidt brød

Pris pr kuvert kr. 255,- (Pris fra 1/1 2025 kr. 275,-)
v/ min. 12 kuverter​

Tilkøb 35,- pr. ret

  • Ribbensteg med sprøde svær og hjemmekogt rødkål
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Lun leverpostej med ristede champignon og sprød bacon
  • Friskbagt kringle med remonce, kanel og rosiner
  • Citronfromage
  • 2 stk. hjemmelavet kransekage
(+45) 75 46 06 68
kontakt@guldagerforsamlingshus.dk